ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δελτίο καιρού: Μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή

Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, από τη νύκτα της Τρίτης και μετά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά πιθανό να σημειωθούν το απόγευμα μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και ομίχλη, που σταδιακά αναμένεται να διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X