ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου έκρυψε τα παράνομα τσιγάρα (Pics)

Εφευρετικός ο συλληφθείς, αλλά δεν τα κατάφερε

Το μεσημέρι της 13ης Μαΐου 2018, κατά το συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα σε όχημα ιδιοκτησίας Ρουμάνου υπηκόου, 120 τεμάχια τσιγάρα και 2 κιλά καπνό για στριφτό τσιγάρο.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολογήτων τσιγάρων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, ενώ η ποσότητα των καπνικών προϊόντων που ανευρέθηκε, η φορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 440, κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων. 

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €700.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, το εν λόγω πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερο.

Επίσης το απόγευμα της 14ης Μαΐου 2018, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λευκωσίας, μετά από έρευνα σε αποθήκη σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, εντόπισαν και κατάσχεσαν 553 ζεύγη αθλητικών παπουτσιών που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες UGG, CONVERSE, ADIDAS και NIKE συνολικής αξίας € 5.500 περίπου, τα οποία παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, δηλαδή είναι απομιμήσεις.

Στη συνέχεια τα εν λόγω είδη εγκαταλείφθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στο Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X