ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cy Police Checkpoints: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο διαχειριστής

Οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο

Παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο διαχειριστής της σελίδας «Cy Police Checkpoints», Χριστόδουλος Πογιατζή, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Μάριο Κουκουμά, μετά την μήνυση εναντίον του από Αστυνομικό.

Όπως ανέφερε στο 24News, ο δικηγόρος του κ. Πογιατζή, στον κατηγορούμενο απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και η ανάρτησή τους, καθιστώντας τις προσιτές σε μή δικαιούμενα πρόσωπα. Ο κ. Πογιατζή απάντησε μή παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες.

Η υπόθεση ορίστηκε σε άλλη δικάσιμο, για ακρόαση, με σκοπό την παρουσίαση της υπόθεσης από την Εισαγγελία της Αστυνομίας.

Τα γεγονότα

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο κατηγορούμενος είχε κάνει κοινοποίηση μιας δημοσίευσης του εν λόγω Αστυνομικού σε ομάδα στο facebook. Τότε, ο Αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό σε Αστυνομικό Σταθμό, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Στην συνέχεια, στάληκε η κλήση στον διαχειριστή του «Cy Police Checkpoints» για να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την μέρα που έγινε γνωστή η είδηση για παραπομπή του διαχειριστή του συγκεκριμένου γκρουπ στο δικαστήριο υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα υπήρχε η ίδια ευαισθησία αν την καταγγελία έκανε ένας απλός πολίτης και όχι αστυνομικός

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση