ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες ξανά τέλος της βδομάδας

Πρόβλεψη μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα νότια παράλια ενώ αργότερα θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.


Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: Πέντε πυροβολισμοί στο όχημα του Ροδοθέου


Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


«Τελικά κοιμήθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να είναι η μηχανή»


Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Κυκλοφοριακό χάος στο Nicosia Mall - Τι λέει η Αστυνομία


Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος κυρίως από ψηλές νεφώσεις. Την Πέµπτη κυρίως από το βράδυ και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή αναµένεται πτώση για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X