ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες, μέχρι και σε παράλιες περιοχές

Σαββατοκύριακο με άστατο καιρό και σκόνη

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι τιµές της οποίας θα αυξοµειώνονται.

Σήµερα, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, γενικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς
στα ψηλότερα ορεινά.


Στην αντεπίθεση οι υπάλληλοι της Cobalt - Απαντούν σε Μιχαηλίδη


Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Λευκωσία: Η «κόλαση» της κίνησης από ψηλά (vid)


Την Κυριακή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα θα εµφανίζονται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει
αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.


 Κλείσιμο Cobalt: H ενημέρωση για τα οργανωμένα ταξίδια


Την Τρίτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X