ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες εν αναμονή χαμηλής πίεσης

Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες μέρες

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από το Σάββατο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


#MediaBlog Ο μεγάλος αντίπαλος του Λούη και η κίνηση της διαφήμισης


Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.


Σοκ για το 5μηνο βρέφος - Οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν βιασμό


Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα σημειωθούν χιόνια ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 48 εκατοστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X