ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες απόψε

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και το πρωί τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης Ήρωας Κύπριος αστυνομικός έσωσε τη ζωή 18μηνου βρέφους

Αύριο, αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα. Προοδευτικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς 3 και το απόγευμα μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια και δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια.

Διαβάστε επίσης Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Στο κελί για τέσσερις μέρες ο 26χρονος

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το απόγευμα να περιορίζονται κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που την Κυριακή πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X