ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδα το απόγευμα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, στα ορεινά στα βόρεια και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.


Αλαλούμ με την αλλαγή ώρας - Τι θα ισχύσει;


 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Η άθλια εικόνα στο Μακάρειο Νοσοκομείο που έγινε viral


 

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Τα απογεύµατα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X