ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχερό Σάββατο

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, απόψε και αύριο.

Σήμερα: ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά από νωρίς το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ και το απόγευμα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε: ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά κατά
τόπους ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή: θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιοφάνεια και περίοδοι με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια. Τη νύκτα αναμένεται αισθητή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τρίτη: θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X