ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία! Βίντεο και φωτογραφίες από τις καταιγίδες σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

Μεγάλη προσοχή στους δρόμους

Έντονες είναι οι βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Κύπρου με τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο να δημοσιεύονται από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σελίδα Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou έχει δημοσιεύσει και βίντεο από την καταιγίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσιης

Σύμφωνα με την αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωριού, παρατηρείται έντονη βροχόπτωση. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

H πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας αναφέρει ότι το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά πιθανό να σχηµατιστούν χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

*Kitasweather από την περιοχή Ψιμολόφου

* Φωτογραφία από το Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou και στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών 

 

 

 Βίντεο από το Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou περιοχή Λυμπιών 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X