ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγάζουν στο σφυρί κλινική στην Έγκωμη

Στη λίστα πλειστηριασμών της Τράπεζας Κύπρου το τριόροφο κτήριο

Στη λίστα πλειστηριασμών της Τράπεζας Κύπρου προστέθηκε η Οφθαλμολογική Κλινική της Έγκωμης, με επιφυλαχθείσα τιμή τα 2.99 εκατ. ευρώ. Όπως αναγράφεται στον ιστότοπο της Τράπεζας Κύπρου, η ημερομηνία του πλειστηριασμού είναι στις 29.09.2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο, το ακίνητο αποτελείται από 3 συνεχόμενα οικόπεδα και βρίσκονται στην τοποθεσία «Κοκκινοκαυκάλλα», στο Δήμο Έγκωμης, στη Λευκωσία, 20μ περίπου νοτιοδυτικά από την Λεωφόρο Ηρώων και σε απόσταση 150μ περίπου νοτιοδυτικά από το Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας.

Τα οικόπεδα εφάπτονται με την οδό Μόρφου κατά μήκος του βορείου τους συνόρου με πρόσωπο 45μ περίπου, ενώ το νοτιοδυτικό τους άκρο εφάπτεται με την οδό Ζώδιας και κατά μήκος του νοτιοδυτικού τους συνόρου με πεζόδρομο.

Εντός των οικοπέδων υπάρχει 3-όροφο κτίριο με 2 υπόγεια το οποίο χρησιμοποιείται ως οφθαλμολογική κλινική. Τα υπόγεια έχουν συνολικό εμβαδό 1.900 τμ. περίπου, ενώ το ισόγειο και οι όροφοι έχουν συνολικό εμβαδόν 1.500 τμ. Το νοτιοανατολικό τμήμα των οικοπέδων έχει ασφαλτοστρωθεί και χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

Εμπίπτει στη Πολεοδομική Ζώνη Κα6 (Οικιστική).

Η οφθαλμολογική κλινική στη Μακεδονίτισσα άνοιξε τις πόρτες της το Μάρτιο του 2011.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση