ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρβαρότητα: Κρέμασαν αλεπού από δέντρο (pic)

Τουρίστας βγήκε βόλτα να δει τις ομορφιές της Κύπρου και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ένα μακάβριο και αρκετά θλιβερό περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Συγκεκριμένα αλεπού βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο. Το εν λόγω περιστατικό κατάγγειλε τουρίστας ο οποίος κατά την διαμονή του στο νησί μας θέλησε να πάει βόλτα για να δει τις ομορφιές της Κύπρου. Αντί αυτού αντίκρισε την βαρβαρότητα.

Ο κ. Κυριάκος Κυριάκου μέσα από την ανάρτηση του λέει τα εξής

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΛΕΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ

Η αθλιότητα και οι εγκληματικές πράξεις ενάντια στα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό στην χώρα μας.
Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από τουρίστα ο οποίος βγήκε βόλτα για να απόλαυση την Κυπριακή φύση και τελικά βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

Μία αλεπού κρεμόταν από ένα δέντρο νεκρή. Ο Τουρίστας μην γνωρίζοντας τι να κάνει έβγαλε φωτογραφίες και όταν γύρισε στην χώρα του μας έστειλε αυτές τις φωτογραφίες και μας ζήτησε να διερευνήσουμε αυτή την υπόθεση. Αυτό το οποίο ακόμα αδυνατούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα του είναι κατά πόσον στην Κύπρο απαγχονίζουμε, πυροβολούμε, δηλητηριάζουμε ή τις σκοτώνουμε?

Στην περιοχή έχουν ενημερωθεί ήδη η αστυνομία, η Υπηρεσία Θήρας, το Κτηνιατρείο και η Τοπική Αρχή με σκοπό να διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα, νεκροτομή του ζώου και η αστυνομία να συλλέξει τα οποιαδήποτε στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον ένοχο που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την άνομη, απαράδεκτη και εγκληματική πράξη.

Είμαστε σε αναμονή

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X