ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Back to School 2018 με τα Οπτικά Νικολαΐδη!

Επιλεγμένες μάρκες επώνυμων γυαλιών

Προωθητική Ενέργεια

Back to School με σούπερ προσφορές σε γυαλιά οράσεως και σκελετούς γυαλιών ξεκινώντας απο 39 ευρώ μόνο, με δώρο τους βασικούς φακούς! Τα Οπτικά Νικολαΐδη υποστηρίζουν τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους που επιστρέφουν στα σχολεία για την νέα χρονιά.

Τα καταστήματα μας σε Λευκωσία – Λεμεσό – Λάρνακα είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν στην επιλογή του κατάλληλου γυαλιού οράσεως για τα παιδιά σας με δωρεάν εξέταση ματιών!

Η Καμπάνια του Back to School ξεκινάει απο τις 20 Αυγούστου κι τελειώνει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Επιλεγμένες μάρκες επώνυμων γυαλιών οράσεως στην τιμή των 39 – 59 -79 ευρώ μαζί με δώρο τους βασικούς φακούς θα είναι διαθέσιμα για εσάς σε όλα τα καταστήματα μας!

Η προσφορά back to school όμως δεν τελειώνει εκεί. Προτείνουμε την αναβάθμιση των φακών σας σε hard coat, AR Stock και Blue filter σε προνομιακές τιμές για κάθε ανάγκη!

Για παράδειγμα αν επιλέξετε γυαλιά οράσεως στην τιμή μεταξύ 39 – 88 ευρώ παίρνετε δωρεάν του βασικούς φακούς ενώ με 6 ευρώ αναβαθμίζεστε στους hard coat φακούς που είναι πιο ανθεκτικοί στις φθορές. Επίσης με ακομα 26 ευρώ αναβαθμίζεται στους AR Stock φακούς που βοηθούν ενάντια στην αντανάκλαση του φωτός, ενώ με 36 ευρώ σας προσφέρουμε τον blue filter φακό που αντιμετωπίζει την ακτινοβολία απο το φώς του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η ίδια λογική ισχύει για όλα τα γυαλιά ανάλογα με την τιμή στην οποία πωλούνται. Οι σχετικοί πίνακες θα σας κατατοπίσουν ξεκάθαρα για όλες τις αναβαθμίσεις που σας προσφέρουμε με την καμπάνια Back to School!

Η πρώτη μας έγνοια σας Οπτικά Νικολαΐδη είναι η προστασία των ματιών σας γι’αυτό και οι τιμές μας απευθύνονται σε όλους. Η δωρεάν εξέταση των ματιών μας θα ξεκαθαρίσει τι χρειάζεσται για να προστατευτείτε και να βλέπετε καλύτερα, γιατί όπως λένε και οι πινακίδες μας σε όλους τους δρόμους και καταστήματα, «Οταν βλέπεις καθαρά, πετάς ψηλά!»

Back to School και σας περιμένουμε στα καταστήματα μας σε Λευκωσία – Λεμεσό – Λάρνακα και μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Instagram @nicolaidesopticians!

Αγαπήστε τα μάτια σας!
Οπτικά Νικολαΐδη
Τηλέφωνο 7000 12 22

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση