ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύξηση στις πωλήσεις του Αν.πύργου της μαρίνας Αγίας Νάπας

Έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται στις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας

Σημαντική είναι η αύξηση στις πωλήσεις του ανατολικού πύργου της μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σε δελτίο Τύπου της μαρίνας Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «με σταθερούς ρυθμούς προχωρούν οι πωλήσεις ακινήτων της μαρίνας Αγίας Νάπας, του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης στην περιοχή της Αμμοχώστου και ενός εκ των πλέον φιλόδοξων κατασκευαστικών εγχειρημάτων σε ολόκληρη την Κύπρο. Ήδη έχει πωληθεί πέραν του 75% του ανατολικού πύργου στη μαρίνα, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται στις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, μετά από τις επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες της εταιρείας διεθνώς».

Ο Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε ότι «η αύξηση των πωλήσεων καταδεικνύει το ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές για πολυτελή ακίνητα και δη για ακίνητα που βρίσκονται σε μεγάλες, εμβληματικές αναπτύξεις όπως τη μαρίνα. Το είδος και το ύφος της ανάπτυξης αυτής λειτουργεί ως πόλος έλξης διεθνούς ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας την Αγία Νάπα ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και δέκτη σημαντικών επενδύσεων» είπε και σημείωσε πως «η ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμίσει τόσο την περιοχή όσο και το εθνικό τουριστικό μας προϊόν».

Υπενθυμίζεται ότι η μαρίνα Αγίας Νάπας που είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων και μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη.

Στη μαρίνα θα κατασκευαστεί επίσης ναυπηγείο και μία σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση