ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα σήμερα! Πότε θα έχουμε βροχές και χιόνια

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά τόπους θα είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρησή της αναμένεται από το πρωί της Κυριακής.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά κάποιες μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες ελαφρές βροχές, μετά το μεσημέρι. Το βράδυ, δεν αποκλείεται κυρίως στα δυτικά να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά.

Την Κυριακή, αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα, ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες σε κάποιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά αλλά σταδιακά ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X