ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο Αστυνομικός που γλίτωσε την γυναίκα από του χάρου τα δόντια (Pic)

H γυναίκα κινδύνευσε να πνιγεί στην θάλασσα της Λεμεσού

Ο Άκης Θουκυδίδης, είναι ο Αστυνομικός, που, με την ηρωική του επέμβαση, έσωσε 34χρονη γυναίκα από πνιγμό, στην θαλάσσια περιοχή Γερμασόγειας, την Τετάρτη.

Ο Αστυνομικός, που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, με το που άκουσε τις φωνές της γυναίκας, για βοήθεια, βούτηξε στο νερό και την τράβηξε έξω.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ήταν γύρω στις 13:30 όταν λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία γυναίκα που βρισκόταν εντός της θάλασσας, στην περιοχή Γερμασόγειας, καλούσε σε βοήθεια.

Άμεσα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας έσπευσαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν την 34χρονη, να βρίσκεται εντός της φουρτουνιασμένης θάλασσας, πέραν της περιοχής λουομένων και να καλεί σε βοήθεια.

Χωρίς χρονοτριβή, ο αστυνομικός βούτηξε στη θάλασσα και κολυμπώντας κατάφερε να προσεγγίσει την 34χρονη και να την μεταφέρει στη στεριά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τόσο η 34χρονη, όσο και ο αστυνομικός, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X