ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί οδήγησαν στον θάνατο με σκληρά ναρκωτικά τον 18χρονο για είκοσι ευρώ

Καταζητείται 38χρονος από το Τραχώνι - Υπό κράτηση οι τρεις

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκαν το μεσημέρι οι τρεις Σύροι ηλικίας 25, 27 και 39 χρόνων, που είναι ύποπτοι για την ανθρωποκτονία του 18χρονου, ο οποίος ξεψύχησε την περασμένη Πέμπτη έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου κράτησε τρεις και πλέον ώρες, καθώς οι ύποπτοι αρνούνται ενοχή και πέραν της πολύωρης αντεξέτασης του αστυνομικού ανακριτή που παρουσίασε τους υπόπτους ενώπιον του δικαστηρίου, οι δικηγόροι τους έφεραν ένσταση στην κράτηση τους, κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία εις βάρος των πελατών τους.

Το δικαστήριο ενέκρινε τελικά το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση των υπόπτων για τέσσερις μέρες, ώστε αυτό να συνάδει με τα άλλα διατάγματα κράτησης εναντίον τους για υποθέσεις ναρκωτικών, αφού στόχος των ανακριτών είναι να συναχθεί κοινό κατηγορητήριο για όλα τα διερευνώμενα αδικήματα.

Διαβάστε επίσης: Σπαράζει ο πατέρας του 18χρονου που ξεψύχησε από σκληρά ναρκωτικά

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής, υπάρχει μαρτυρία ότι οι τρεις Σύροι είναι τα πρόσωπα που το βράδυ της Κυριακής προμήθευσαν σε υποστατικό στο Τραχώνι τις ναρκωτικές ουσίες που έστειλαν στον θάνατο τον άτυχο νέο, για το ποσό των 20 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, οι ύποπτοι τελούσαν υπό κράτηση, αφού έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών. Μετά το θάνατο του άτυχου νέου, επανασυνελήφθηκαν, αυτή τη φορά ως ύποπτοι για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος και καταζητείται. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του υποστατικού όπου έγινε η πώληση των ναρκωτικών ουσιών, και ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Νωρίτερα: 

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν στις 10 το πρωί οι τρεις Σύροι που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία του 18 χρόνου που ξεψύχησε την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι Σύροι ηλικίας 25, 27 και 39 χρόνων, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι τα πρόσωπα που προμήθευσαν με τις θανατηφόρες ναρκωτικές ουσίες τον νεαρό για το ποσό των 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη - Θάνατος 18χρονου: Ανθρωποκτονία διερευνά η Αστυνομία

Οι ύποπτοι τελούσαν ήδη υπό κράτηση για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και χθες το μεσημέρι επανασύνελήφθησαν ως ύποπτοι για υπόθεση ανθρωποκτονίας. Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος καταζητείται. Ο 38χρονος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο 18χρονος κατέρρευσε όταν την περασμένη Κυριακή έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X