ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί είναι οι 6 νέοι προορισμοί από την Cyprus Airways

Μπαίνουν στο πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο

Η Cyprus Airways ανακοινώνει έξι νέους προορισμούς που θα ενταχθούν στο πτητικό της πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Εισιτήρια για τις πτήσεις προς Αθήνα, Μόναχο, Πράγα, Στουτγάρδη και Ζυρίχη είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 3 Νοεμβρίου ενώ η πώληση εισιτηρίων για Βερόνα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, οι πτήσεις για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2018 και για τα άλλα νέα δρομολόγια από τον Μάιο του 2018. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Αν δείτε αυτή τη σελίδα, μην την ανοίξετε

Κυπραίος οδηγός, κίνδυνος-θάνατος στον δρόμο (Pic)

Προσοχή όσοι κυνηγούν τον λαγό συστήνει Κτηνίατρος - Θηραματολόγος

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων μονής διαδρομής από Κύπρο προς Αθήνα αρχίζουν από €44, Βερόνα από €71, Πράγα από €76, Μόναχο από €106, Στουτγάρδη από €100 και Ζυρίχη από €105. Οι τιμές αυτές συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους και επιβαρύνσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X