ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά δημοπρατήθηκαν σήμερα από το Τελωνείο Λάρνακας (Λίστα)

Την προίκα τους έκαναν οι συμμετέχοντες!

Το «αθάνατο» έχουν συλλέξει οι εργαζόμενοι του Τμήματος Τελωνείων, στην Λάρνακα, γι' αυτό σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε πλειστηριασμός στις αποθήκες, παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Σύμφωνα με την λίστα που δημοσιοποιήθηκε, μεταξύ των μή εκτελωνισθέντων αντικειμένων, περιλαμβάνονται ρούχα, παπούτσια, βιβλία, καθώς και ένα... νυφικό!

Επίσης, κάποιος μπορούσε να διεκδικήσει βιβλία, καπνό για ναργιλέ, αλκοολούχα ποτά και γενικά, ό,τι μπορεί να φανταστεί (ή και όχι).

Βρείτε την λίστα ΕΔΩ 

Αυτούσια η ανακοίνωση της σημερινής δημοπρασίας

«Πληροφορείστε ότι στις 4 Απριλίου 2018, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Δημοσίου του Τελωνείου Λάρνακας (Αποθήκες Δημοσίου παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας), Δημόσιος Πλειστηριασμός.

Όλα τα εμπορεύματα που θα πωληθούν, αν δεν εκτελωνισθούν πριν την πιο πάνω ημερομηνία, περιλαμβάνονται σε γνωστοποίηση του Διευθυντή Τμήματος Τελωνείων που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας αρ. 5075 την 9.3.2018, αντίγραφο της οποίας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: goo.gl/sTLDRK

Το Τελωνείο δεν υποχρεούται να δεχθεί την πιο ψηλή ή οποιαδήποτε προσφορά.

Η επιθεώρηση των οχημάτων/εμπορευμάτων μπορεί να γίνει τρεις μέρες πριν τον πλειστηριασμό μεταξύ των ωρών 09:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον αρμόδιο Κλάδο του Τελωνείου Λάρνακας (τηλ. 24819273 και 24819262).»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση