ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της UEFA

Η θλιβερή είδηση για την απώλεια του Προέδρου της ΚΟΠ προκάλεσε απέραντη θλίψη και στο διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε ενεργό ρόλο ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA αλλά και στέλεχος της UEFA εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο ψηλότερο επίπεδο με τον Πρόεδρο της, Aleksander Ceferin, το Γενικό της Γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη και το Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών Zoran Lakovic.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, πέραν από την οικογένεια της FIFA και της UEFA, τη θλίψη τους για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη εξέφρασαν με συλλυπητήρια μηνύματα στην Ομοσπονδία, δεκάδες Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες από το εξωτερικό, αλλά φίλοι και εκτιμητές του έργου του Προέδρου της ΚΟΠ.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Πρόεδρου της FIFA Gianni Infantino, τονίζοντας πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ως λάτρης του ποδοσφαίρου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο όμορφο μας παιχνίδι και είχαν τις ικανότητές του στο συμβούλιο της FIFA.

Η κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ, ο οποίος απεβίωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, θα τελεστεί αύριο, στις 14:30, από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση