ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αχταρμάς» ο καιρός!

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ: θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X