ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασύλληπτοι οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας στην Παραμύθα

Εις βάρος 75χρονου

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της ληστείας εις βάρος 75χρονου στην Παραμύθα, από τον οποίο έκλεψαν περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ, την περασμένη Παρασκευή. Για την υπόθεση καταζητείται ο Kristefore Mangiashvili 21 χρόνων από τη Γεωργία, εναντίον του οποίου έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία που τον συνδέει με την υπόθεση. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, συνεργάτες του υπόπτου.

Χθες η αστυνομία ολοκλήρωσε τη λήψη γενετικού υλικού και άλλων τεκμηρίων από το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο είχαν κλέψει οι δράστες μετά τη διάπραξη της ληστείας και τα έχει αποστείλει ήδη για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο μία μέρα μετά τη διάπραξη της ληστείας σε ανοικτή περιοχή στην Παραμύθα, από πολίτη ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί επίθεση από τους τρεις κουκουλοφόρους με το που εισήλθε στην εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στο χωριό Παραμύθα.

Όταν οι δράστες τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του σπιτιού και με τη χρήση εργαλείων που βρήκαν στην αποθήκη της κατοικίας, το έβγαλαν και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του θύματος. Στη συνέχεια άρπαξαν δύο κυνηγετικά όπλα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 75χρονου και εξαφανίστηκαν. Εντός του χρηματοκιβωτίου βρίσκονταν 120 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X