ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άστατος ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριος καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένη συννεφιά, ενώ τοπικά αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριος καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένη συννεφιά, ενώ τοπικά αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και είναι πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X