ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άσπρισε ο Φαρμακάς από το χαλάζι! (pics)

Έντονα καιρικά φαινόμενα

Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επικράτησαν έντονα καιρικά φαινόμενα το απόγευμα της Παρασκευής (11/5).

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες από τη σελίδα Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou, σε κάποιες εκ των περιπτώσεων όπως στο Φαρμακά οι δρόμοι άσπρισαν από το χαλάζι!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν τοπικά στα δυτικά, στα βόρεια και στα βορειοανατολικά, μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο: νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και μετά, στα ορεινά, στα νοτιοανατολικά αλλά και σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό. Σε κάποιες περιοχές καταιγίδων αναμένεται να πέσει χαλάζι. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X