ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχίζουν οι αγώνες Σκοποβολής Κυνηγετικών Συλλόγων

Πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας - Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής των Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, όπως και τα προηγούμενα πέντε χρόνια, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε σύνολο πέντε αγώνων και για την ανακήρυξη των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία θα ληφθούν υπόψη τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε κάθε αγώνα, όπως και στην τελική εκδήλωση, θα απονέμονται έπαθλα στις κατηγορίες «κυνηγοί Α’», «κυνηγοί Β’», «βετεράνοι κυνηγοί» (άνω των 55 χρονών), «έφηβοι» (μέχρι 18 χρονών), «σκοπευτές Α’», «σκοπευτές β’» και «βετεράνοι σκοπευτές», ενώ θα απονέμονται επίσης έπαθλα και μετάλλια στις νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων.

Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν 4 ή 5 κυνηγοί και λαμβάνονται υπ’ όψιν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα των μελών της ομάδας. Αθλοθέτης του πρώτου αγώνα είναι η εταιρία Fx Pro.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από κυνηγούς και σκοπευτές, στον πρώτο αγώνα οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν σε σύνολο 50 δίσκων από έξι διαφορετικά γήπεδα και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 1.00 μμ.

Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X