ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος Petruna: Αναβλήθηκε η δίκη

Τι ζήτησε η υπεράσπιση του 27χρονου

Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση θανάτου της 46χρονης, Πετρούνα Μίλκοβα και με κατηγορούμενο τον 27χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων που της επιτέθηκαν θανάσιμα στις 22 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε χρόνο ούτως ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό για να είναι σε θέση ο 27χρονος να απαντήσει κατά πόσον παραδέχεται ή όχι ενοχή.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα και η δίκη πήρε αναβολή για τις 4 Μαΐου.

Νωρίτερα:

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί την Τετάρτη (18/4) ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ράτσας ροντβάιλερ που κατασπάραξαν την 46χρονη Πετρούνα Μίλκοβα στις 22 Φεβρουαρίου σε γεωργική περιοχή της Πάφου.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ' αμελείας.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος τελούσε υπό κράτηση μέχρι να αρχίσει η δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων με τα τραύματα που τις προκάλεσαν να ήταν θανάσιμα.

Για την εν λόγω υπόθεση διεξήχθησαν συνολικά πέντε νεκροτομές επί της σορού της 46χρονης.

Κατά την διάρκεια των Αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε νεκρός ένας σκύλος σε χωράφι στην Αναρίτα από πυροβολισμό, ωστόσο αναμένονται επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον το εν λόγω περιστατικό συνδέεται με την υπόθεση.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο 54χρονος πατέρας του νεαρού ιδιοκτήτη θεωρείται ύποπτος για συνέργεια μετά τη διάπραξη των αδικημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X