ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρπαξε τον νοσηλευτή από τον λαιμό

Του επιτέθηκε, ενώ τον φρόντιζε μέσα στο ασθενοφόρο

Επίθεση δέχτηκε νοσηλευτής που μετέβη με το ασθενοφόρο για την παραλαβή ασθενούς ηλικίας 39 ετών που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλης και είχε παραπονεθεί ότι δεν αισθάνονταν καλά .

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε στις 03:10 όταν ασθενοφόρο που κλήθηκε στην οδό Γρίβα Διγενή στην Χλώρακα για την παραλαβή ενός προσώπου που δεν ένιωθε καλά, κατά την άφιξη του ασθενοφόρου ο ασθενής αρνιόταν να μπει στο ασθενοφόρο και είχε ένδειξη ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλης με αποτέλεσμα να σπρώξει τον νοσηλευτή.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου με την παρέμβαση της εισήλθε το συγκεκριμένο πρόσωπο στο ασθενοφόρο και ξεκίνησε η διακομιδή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου ενώ την διαδρομή ακολουθούσε περιπολικό της Αστυνομίας Πάφου.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς ο 39χρονος επιτέθηκε εκ νέου στον νοσηλευτή πιάνοντας τον από το λαιμό με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασθενοφόρου να σταματήσει το όχημα και να παρέμβουν εκ νέου τα μέλη του σώματος που τους ακολουθούσαν. Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης και της εξακρίβωσης στοιχείων, αφού δεν είχε οποιοδήποτε έγγραφο μαζί του που να υποδηλώνει τα στοιχεία της ταυτότητας του.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Γεροσκήπου και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για όλα τα αδικήματα . Επανασυνελήφθη στις 10:00 το πρωί και τελεί υπό κράτηση.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο νοσηλευτής υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε πως φέρει ερυθρότητα στο λαιμό και στον αυχένα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X