ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αποσύρθηκε η καταγγελία για ιατρική αμέλεια για τον θάνατο 36χρονης

Νέα κατάθεση έδωσε η τραγική μητέρα

Την πρόθεση να αποσύρει την καταγγελία κατά παντός υπευθύνου, στην οποία προέβη το βράδυ της Δευτέρας, η μητέρα 36χρονης στην Λεμεσό, η οποία έφυγε από την ζωή, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και νοσηλεία στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου.


Νέο ξέσπασμα της Γρίπης Α τέλη Φεβρουαρίου;


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, η μητέρα της άτυχης γυναίκας τηλεφώνησε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης και εξέφρασε την πρόθεση να αποσύρει την καταγγελία της, ενώ έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Τα γεγονότα και η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, η κόρη της είχε υποβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο σε ιδιωτική κλινική σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ινομυωμάτων. Μετά την επέμβαση, ελήφθη δείγμα που εστάλη για περαιτέρω εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά σε κακοήθεια.

Η 36χρονη πήρε εξιτήριο, ωστόσο, αντί να αναρρώνει, η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν. Την Πρωτοχρονιά μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου, μετά από εξετάσεις, διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο στα ζωτικά της όργανα. Ακολούθως, νοσηλεύτηκε στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θεραπείες. 

Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, εστάλη σε νοσοκομείο στην Γερμανία, όπου παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας και σηψαιμίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X