ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Ελεύθερος με εγγύηση ο ύποπτος

Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 23χρονος, από τη Λευκωσία, σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 36χρονου σε κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς την 14η Αυγούστου του 2017.

Ο Δικαστής επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για τις 16 Ιουνίου του 2018 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Στη σημερινή δικάσιμο, ο 23χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά και την τροποποίηση του κατηγορητηρίου από το αδίκημα της απόπειρας φόνου σε κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς σε δύο κατηγορίες, η πρώτη αφορά πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και η δεύτερη αφορά στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.Υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, το όνομα του έχει τοποθετηθεί στο stop list, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή σε αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης 36χρονος, από τη Λάρνακα, δέχτηκε επίθεση από ένα άτομο στον κατασκηνωτικό χώρο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο 36χρονος τραυματίστηκε από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νίσσον και τέμνον όργανο και μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, “δύο ομάδες νεαρών οι οποίοι διασκέδαζαν στον εν λόγω χώρο για ασήμαντη αφορμή ήρθαν σε αντιπαράθεση”.

Από τη συμπλοκή η οποία ακολούθησε, ο 23χρονος, σύμφωνα με μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, φαίνεται να μαχαίρωσε 36χρονο κάτοικο Λάρνακας στην αριστερή ωμοπλάτη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση