ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο πιστολίδι Λεμεσού: Επανέρχεται στις αισθήσεις του ο αστυνομικός

Ποια η έκκληση του Υπουργού Υγείας προς τα ΜΜΕ

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει ο αστυνομικός που νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει λάβει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου έχει βγει από την καταστολή και επανέρχεται σταδιακά στις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το Υπουργείου, «βάσει σημερινής ενημέρωσης που έλαβε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου από τους θεράποντες ιατρούς του αστυνομικού που μετά από τραυματισμό του νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ, ο ασθενής έχει βγει από την καταστολή και επανέρχεται σταδιακά στις αισθήσεις του».

«Η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση, ωστόσο παραμένει στην Εντατική για συνεχή παρακολούθηση από τους ιατρούς», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «το Υπουργείο Υγείας μέσω της Πρεσβείας της Δημοκρατίας στο Ισραήλ παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια του ασθενή για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας και διευκόλυνσης».

Παράλληλα, απευθύνεται «έκκληση προς όλα τα ΜΜΕ να παραμείνουν στην επίσημη ενημέρωση, με τον ίδιο σεβασμό και ευαισθησία που επέδειξαν μέχρι στιγμής ως προς τη διάδοση και την αναπαραγωγή πληροφοριών, που πιθανόν να προκαλέσουν αναστάτωση στους οικείους του ασθενή».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X