ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απονομή βραβείων διαγωνισμού αφίσας με θέμα «Περιβάλλον και Υγεία»

Ποιοι είναι οι νικητές

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), η τελετή απονομής βραβείων του 1ου Διαγωνισμού Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και της μεταπτυχιακής σχολής, Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον». Οι νικητές κέρδισαν από ένα ποδήλατο και έλαβαν συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά τους και για τον ευφάνταστο τρόπο επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης στα θέματα υγείας και περιβάλλοντος. Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου.

Θέση Ροδούλα Σαββίδη - Λύκειο Αγ. Χαραλάμπους Έμπας
Θέση Παναγιώτα Νικολάου - Λύκειο Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου Πάφος
Θέση Αικατερίνη Λυδία Παπαδοπούλου - Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας

Ο διαγωνισμός είχε σαν στόχο την επικοινωνία σημαντικών μηνυμάτων προς την κοινωνία και επίσης υπογράμμισε τη σημασία της πολύπλευρης προσφοράς του ΙΝΓΚ προς την κοινωνία, στοιχείο στο οποίο βασίζονται και οι βαθύτερες αξίες του Ιδρύματος και ο λόγος λειτουργίας του Ινστιτούτου, που δεν είναι άλλος από την προσφορά στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία.


Ο διαγωνισμός έλαβε συμμετοχές από Γυμνάσια και Λύκεια καθώς και από ενήλικες. Η αξιολόγηση των συμμετοχών έγινε από μέλη της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability Committee) του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ και από άλλα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στην τέχνη, λαμβάνοντας υπόψη, ισόποσα, τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα, ιδέα, καινοτομία, περιεχόμενο.


Μέγας Χορηγός του διαγωνισμού ήταν η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και Χορηγός Επικοινωνίας η εφημερίδα «η Καθημερινή». Ο δεύτερος διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας θα προκηρυχτεί σύντομα. Για πληροφορίες στο email csmm@cing.ac.cy και στο τηλέφωνο 22 392840.
H Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου δέχεται αιτήσεις για τα 7 μεταπτυχιακά και διδακτορικά της προγράμματα στη Ιατρική Γενετική, Μοριακή Ιατρική, Νευροεπιστήμη και Βιοϊατρική Έρευνα, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην Ημέρα Ενημέρωσης της Σχολής, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 (9π.μ.- 1μ.μ) στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου. Πληροφορίες για τα προγράμματα και την υποβολή αιτήσεων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/ καθώς και από το Γραφείο Εκπαίδευσης της ΣΜΙΚ στο τηλέφωνο 22 392840.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση