ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτήρια έργου «Απόσταση Ζωής» εις μνήμη Νεκτάριου Πεττεμερίδη

Έχασε τη ζωή του από διερχόμενο όχημα πριν από ένα χρόνο

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση έγιναν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του έργου «Απόσταση Ζωής», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ο οποίος πριν ένα χρόνο, σε ηλικία τριάντα ετών, έχασε τη ζωή του από διερχόμενο όχημα, ενώ ποδηλατούσε με την ομάδα του, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας και ο Δήμαρχος Στροβόλου, ενώ εκ μέρους της οικογένειας μίλησαν για τον Νεκτάριο ο αδελφός του Ανδρέας και o φίλος και συναθλητής του, Φαίδωνας Μιχαήλ.

'Oπως αναφέρει η ανακοίνωση, η δημιουργία του έργου, το οποίο τοποθετήθηκε σε δημοτικό χώρο πρασίνου παρά τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και οδό Σινώπης στην περιοχή Σταυρού, ήταν μία πρωτοβουλία της οικογένειας του Νεκτάριου και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια και τον σεβασμό των ποδηλατών από τους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων.

Ο Δήμος Στροβόλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην οικογένεια του Νεκτάριου για την πρωτοβουλία, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν για τη δημιουργία του έργου «Απόσταση Ζωής».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X