ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτικός ο Φαίδωνος: Ποια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει και η αναστάτωση μετά την βόμβα

Τα όσα είπε ο Δήμαρχος Πάφου σε συνέντευξη του

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Πάφου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον συνάδελφο Απόστολο Τομαρά. Ο κύριος Φαίδωνος αναφέρθηκε εκτενώς όπως ήταν φυσιολογικό στα όσα έγιναν μετά την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του.


Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα του μετά το περιστατικό ο Δήμαρχος Πάφου αρκέστηκε στην απάντηση, «ό,τι μπορεί να πει μια μητέρα στον γιο της σε ανθρώπινο επίπεδο τίποτε άλλο».


Σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν μετά την βομβιστική επίθεση στο όχημα της μητέρας του ο κύριος Φαίδωνος είπε ότι λαμβάνει αυξημένα μετρά η αστυνομία και ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει επιπρόσθετα μέτρα. Όσον αφορά τις απειλές που δέχεται κατά καιρούς τόνισε, «απευθείας όχι, παρά μόνο μέσω τρίτων»


Απαντώντας στην ερώτηση αν το περιστατικό με τη βόμβα έχει θορυβήσει την οικογένεια του είπε χαρακτηρίστηκα, «μας έχει προκαλέσει αναστάτωση, αυτό είναι πραγματικότητα και λόγω της συγκεκριμένης ημέρας (Χριστούγεννα). Σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή μου με τα θέματα της διαφθοράς και την προσπάθειά μου να συμβάλω ως δημόσιο πρόσωπο στην πάταξη της διαφθοράς, με τον νέο χρόνο εντατικοποιούνται πάρα πολύ».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση