ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόγευμα με ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων

Ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά τοπικά συννεφιασμένος. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στις κανονικές για την περίοδο τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X