ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφυλάκισαν καρκινοπαθή και τον συνέλαβαν εκ νέου μόλις βγήκε από την πόρτα των φυλακών

Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα κράτησε η αποφυλάκιση 52χρονοιυ Ελλαδίτη, ο οποίος έκτιε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου για υποθέσεις μικροκλοπών στην Πάφο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ο 52χρονος μετά από εξόγκωμα στο μάγουλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και βιοψία, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο.

Μετά από προσπάθειες της αδελφής του η οποία διαμένιε μόνιμα στην Κύπρο, αλλά και τη διαμεσολάβηση Βουλευτών, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένεια του όπως αφεθεί ελεύθερος ούτως ώστε να ακολουθήσει θεραπεία στο ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου.

Ωστόσο, βγαίνοντας χθες από τη φυλακή, τον περίμενε έξω ένα περιπολικό για να τον παραλάβει.

Ο 52χρονος συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, αυτή τη φορά για ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του από το 2002 στην Ελλάδα, η οποία ζήτησε τον έκδοση του προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης 2 χρόνων και πάλι για υποθέσεις μικροκλοπών.

Όπως ανέφερε η αδελφή του στην εφημερίδα, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αφού λόγω της παρουσίας του καρκινικού όγκου στην κάτω γνάθο, δεν είναι σε θέση να μιλήσει και μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση