ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασισμένη να εξιχνιάσει τις βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό η Αστυνομία

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό

Οι τελευταίες υποθέσεις καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες αξιολογούνται ξεχωριστά "μια προς μια", με στόχο την πλήρη διερεύνηση και εξιχνίαση τους, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, μετά τη σύλληψη των δυο νέων υπόπτων, 35 και 32 ετών, για δυο τουλάχιστον υποθέσεις απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό ως επίσης και οι έλεγχοι και οι επιχειρήσεις.

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περίπολα της ΜΜΑΔ, πυροτεχνουργοί , ανιχνευτικοί σκύλοι και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού "που ερεύνησαν τέσσερις στόχους στην παραλιακή περιοχή της ανατολικής Λεμεσού", ο κ.Σωτηριάδης, είπε πως εντοπίστηκε στο όχημα 45χρονου ύποπτου, χρηματικό ποσό 55 χιλιάδων ευρώ.

Το πρόσωπο αυτό, γνωστό στις αστυνομικές αρχές, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του χρηματικού ποσού, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και αδικήματα καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και οι έρευνες γίνονται σε συνεργασία με την Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X