ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τον συνδικαλισμό στα σχολεία πρόεδρος και ΓΓ της ΠΟΕΔ

Ποια ήταν μέχρι σήμερα η συμφωνία Υπουργείου Παιδείας και Εκπαιδευτικών οργανώσεων

Κανονικά προχωρά το υπουργείο Παιδείας τις αποφάσεις τους για εξορθολογισμός και από ότι φαίνεται και από τους σημερινές μετάθεσεις δεν σταματά ούτε στις ηγεσίες των οργανώσεων των εκπαιδευτικών. Καθώς σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τις μεταθέσεις ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της οργάνωσης μετατίθενται σε σχολεία καθώς μέχρι σήμερα, δεν δίδασκαν εκτελώντας μόνο συνδικαλιστικό εργό λόγω και της συμφωνίας που υπήρχε στο παρελθόν μεταξύ υπουργού Παιδείας και εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Διαβάστε επίσης: 

Στην αντεπίθεση οι εκπαιδευτικοί - «Ο Αρχιεπίσκοπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο λαϊκισμού»

Σκληρή γλώσσα Αρχιεπίσκοπου για εκπαιδευτικούς : «Άκουγα και τις απαράδεκτες απόψεις τους»

Συγκεκριμένα ο Φίλιος Φυλακτού διορίστηκε σε σχολείο της Λευκωσίας ενώ ο ΓΓ της οργάνωσης σε σχολείο της Λεμεσού.

Μέσω ανάρτησης του στο Facebook o ΓΓ της ΠΟΕΔ σημείωσε ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ολοκληρώθηκε στην πράξη σήμερα το έργο του Υπουργού Παιδείας και της Κυβέρνησης Αναστασιαδη σε βάρος των εκπαιδευτικών και των Εκπαιδευτικών τους Οργανώσεων.

Σημειώνοντας ότι σήμερα είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εκπαιδευτικού Συνδικαλισμού, η οποία μας παίρνει πίσω 60 χρόνια. Επισημαίνοντας ότι από σήμερα η Γραμματεία της ΠΟΕΔ διασκορπιζεται κυριολεκτικά σε ολόκληρη την Κύπρο και ότι στην ουσία τα Γραφεία της ΠΟΕΔ θα είναι κλειστά από την 1η Σεπτεμβρίου.

Δείτε την ανάρτηση του: 

Πηγή: Καθημερινή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X