ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός - Από τα 40αρια στις καταιγίδες

Διαβάστε πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και τα βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X