ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από άνοδο, σε πτώση κι από δίπλα σκόνη

Ο καιρός βάλθηκε να μας τρελάνει

Εποχική χαμηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X