ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομάδες περιφρούρησης στα σχολεία για απεργοσπάστες

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ

Νέο «χτύπημα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, κ. Παντελή Νικολαΐδη όποιος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα αυτή την φορά στους συνάδελφους του.

Στην δημοσίευση του ο κύριος Νικολαΐδης γράφει, «δεν θα επιτρέψουμε κανένα απεργοσπάστη. Ομάδες περιφρούρησης σε όλα τα σχολεία».


Απεργίες Εκπαιδευτικών - Έτσι απαντά η Κυβέρνηση


Ως γνωστό οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αποφάσισαν όπως προχωρήσουν στην εφαρμογή απεργιακών μέτρων. Σημειώνεται πως τα Κεντρικά Συμβούλια των τριών οργανώσεων, μετά την ολοκλήρωση της κοινής σύσκεψης, συνεδρίασαν ξεχωριστά και άναψαν το «πράσινο φως» για την εφαρμογή απεργιακών μέτρων.



Κατά τη σύσκεψη οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αποφάσισαν την εφαρμογή 48ωρης απεργίας, η οποία, δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την βδομάδα, αλλά την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (18-19/9) . Ο λόγος που πιθανώς τα απεργιακά μέτρα θα εφαρμοστούν την επόμενη βδομάδα, είναι για να μην υπάρξει πανικός και οι γονείς των παιδιών να διευθετήσουν που θα αφήσουν τα παιδιά τους. Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι θα καταρτίσουν πλάνο κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X