ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απεβίωσε ο τέως Δήμαρχος Κυθρέας Μιχαλάκης Σάββα

Τριήμερο πένθος στον Δήμο

Τριήμερο πένθος στον Δήμο Κυθρέας με τις σημαίες στα προσωρινά γραφεία του στη Λευκωσία θα κυματίζουν μεσίστιες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθρέας λόγω του θανάτου του τέως Δημάρχου και πρώην Αρχιπρωτοκολλητής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μιχαλάκης Σάββα, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 81 χρόνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κυθρέας, σε έκτακτη Συνεδρία του το Δημοτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Δημάρχου δρα Πέτρου Καρεκλά αποφάσισε ακόμα όπως σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο παραστεί στην κηδεία του αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και η πρώτη Αιμοδοσία του Δήμου Κυθρέας φέτος στις 16 Μαΐου 2019 θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Αποφασίστηκε ακόμα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα γίνει εισφορά €200 εις μνήμην του κατά την ετήσια βράβευση αρίστων μαθητών της εκπαιδευτικής περιφέρειας Κυθρέας που θα γίνει στο τέλος του χρόνου σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία Κυθρέας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και ευχαριστούν την οικογένεια για την επιλογή της όπως γίνονται εισφορές στην κηδεία υπέρ του «Ταμείου Ευημερίας Κυθρεωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X