ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή Λάρνακας: Ζητούν ημερομηνία για Κακουργιοδικείο

Στην Νομική Υπηρεσία ο φάκελος του 35χρονου

Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρά η υπόθεση της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών από το Δημοτικό Σχολείο «Καμάρες» στην Λάρνακα, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από μια βδομάδα. Ο φάκελος έχει δοθεί στην Νομική Υπηρεσία, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένονται εξελίξεις.

Όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται ότι θα ζητηθεί η ημερομηνία για την έναρξη της δίκης του απαγωγέα, πιθανόν στο Κακουργιοδικείο, ενώ την Πέμπτη πολύ πιθανόν να είναι γνωστή η ημερομηνία της έναρξης της διαδικασίας.


Απαγωγή 11χρονων: Ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής


Οι κατηγορίες

Τέσσερις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 35χρονος ο οποίος συγκλόνισε το παγκύπριο με την απαγωγή των δύο αγοριών από το δημοτικό σχολείο Καμάρων το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου, στην πρωτοφανή υπόθεση που άνοιξε το κεφάλαιο «ασφάλεια στα σχολεία».

Οι κατηγορίες αφορούν:

1. Απαγωγή,

2. Αρπαγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό,

3. Περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό διάπραξης κακουργήματος

4. Άδικη απόκρυψη ή περιορισμό απαχθέντος.

Στο μεταξύ, οι επιστημονικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 35χρονου δεν κατέδειξαν οτιδήποτε μεμπτό εις βάρος του.

Εξετάστηκε από ψυχίατρο

«Καθαρή» ήταν η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από ψυχίατρο ο 35χρονος, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, κρίθηκε ότι είναι σε κατάσταση που μπορεί να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία που θα αρχίσει σύντομα εις βάρος του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X