ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή 25χρονου: Υπό κράτηση 35χρονος

Τον άρπαξαν με την βία, τον κτύπησαν και τον λήστεψαν

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον αλλοδαπού από την Ινδία ηλικίας 32 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, ληστείας, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και απειλή βιαιοπραγίας, αδικήματα που σημειώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου 2018, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου νεαρός αλλοδαπός από την Ινδία ηλικίας 25 χρόνων, ο οποίος είναι αιτητής ασύλου και ήταν κτυπημένος στο πρόσωπο.

Ο νεαρός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις τρεις το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Λάρνακας, τέσσερα άτομα τον άρπαξαν με τη βία, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, οι δράστες τον μετέφεραν σε φάρμα στο Ζύγι όπου τον περιόρισαν σε μια καρέκλα δένοντας τα χέρια του με ζώνη.

Μετά από ώρες ο 25χρονος κατάφερε να λυθεί, βγήκε στον κεντρικό δρόμο για βοήθεια και διερχόμενος οδηγός τον μετέφερε στο Κίτι και στη συνέχεια μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν πως έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του.

Η Αστυνομία αναζητούσε με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ένα νεαρό από την Ινδία ηλικίας 32 χρόνων ο οποίος, συνελήφθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 32χρονος παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X