ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή 11χρονων: Αρχίζει η δίκη

Ποιες οι κατηγορίες

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Γιώργος Νικολάου, άλλως Τζιωρτζ, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα.

Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 5 Νοεμβρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό - για τον κάθε ένα από τους μαθητές.


Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία


Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο κατηγορούμενος στις 25/9/2018 στο Δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα απήγαγε μαθητή, δηλαδή με απατηλά μέσα, παριστάνοντας ψευδώς τον εαυτό του ως δάσκαλο, παρακίνησε τον ανήλικο να φύγει από το σχολείο του με σκοπό να προκαλέσει τον κρυφό και άδικο περιορισμό του.

Ο 35χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις δύο άλλες κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και αφορούν περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης - για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο κατηγορούμενος στις 25/9/2018 στην Οδό Τυρνάβου στην Λάρνακα, με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, δηλαδή την απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, χορήγησε σε αυτόν τη φαρμακευτική ουσία Λοραζεπάμη που ήταν ικανή να τον ναρκώσει.

Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X