ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντιδράσεις για τον δεύτερο σκύλο του Προεδρικού

Θα έχει παρέα ο Φρίντ

Αντιδράσεις έφερε ο δεύτερος σκύλος που πλέον θα κατοικεί και αυτός στο Προεδρικό και θα κάνει παρέα στον Φριντ.

Σύμφωνα με ανάρτηση πρόκειται για αδέσποτο σκυλάκι το οποίο δόθηκε στον Επίτροπο Εθελοντισμού που εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε εκδήλωση φιλοζωικών οργανώσεων.

Η φιλόζωη που παρέδωσε το σκυλάκι στον Επίτροπο, με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν ότι εγκατέλειψε το σκυλάκι στο Προεδρικό.

Η ίδια έγραψε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου σε ότι αφορά την " υποτιθέμενη εγκατάλειψη" του Ελπις στο προεδρικό. Παρουσία όλων, παρέδωσα το σκυλάκι στον επίτροπο. Ο κ Αγιομαμιτης μάλιστα το ανακοίνωσε με χαρά στην διαμαρτυρία. Τους ενημέρωσα ότι το σκυλάκι έχει τα εμβόλια του και εάν ο πρόεδρος το αποδεχτεί θα του έφερνα και το δευτεράκι και θα προχωρούσαμε σε υιοθεσία με τον οργανισμό που ανάλαβε το σκυλάκι. Επειδή ο πρόεδρος απουσίαζε του είπαμε στον επίτροπο να μας ενημερώσει πρώτα αφού δει τον Ελπις εάν θα αποδεχτεί ο πρόεδρος το σκυλάκι. Φυσικά και θα έπαιρνα πίσω το σκυλάκι εάν δεν το αποδεχόταν.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι το σκυλάκι θα παραμείνει στο Προεδρικό, ωστόσο η τακτική που ακολουθήθηκε δεν είναι η πρέπουσα.

Ο Πρόεδρος έγραψε, «Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση φιλοζωικών οργανώσεων: Έχω λάβει τα μηνύματά σας και αναγνωρίζω πως ως κράτος έχουμε πολλά να κάνουμε για την ευημερία των ζώων. Να προχωρήσουμε τα σχέδια μας για δημιουργία τμήματος Αστυνομίας Ζώων, να στηρίξουμε τα προγράμματα στείρωσης και κυρίως να προωθήσουμε τη δημιουργία του Φορέα για την ευημερία των ζώων.

Κατά τη χθεσινή εκδήλωση, παραδόθηκε στον Επίτροπο Εθελοντισμού που με εκπροσωπούσε και ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Δεν θα αγνοήσω βεβαίως αυτό το όμορφο σκυλάκι που είναι ευπρόσδεκτο στην οικογένεια μας και που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ καλή παρέα με τον Φριντ μου. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνω πως η τακτική που ακολουθήθηκε δεν είναι η πρέπουσα. Η διαδικασία της υιοθεσίας έχει κανόνες και διαδικασίες τους οποίους οι διαχειριστές των καταφυγίων γνωρίζουν άριστα και που όλοι μας πρέπει να τηρούμε.

Τέλος, για ακόμη μια φορά, απευθύνω έκκληση σε όλους όσοι θέλουν να εντάξουν ένα ζώο στην οικογένεια τους να απευθυνθούν σε ένα από τα καταφύγια της χώρας μας. Η αγάπη που θα πάρουν είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που θα δώσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X