ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοικτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος μόνο για 4Χ4

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην περιοχή Τροόδους επικρατεί ελαφριά χιονόπτωση ενώ υπάρχει ομίχλη περιορίζοντας την ορατότητα.

Διαβάστε επίσης Έλεος! Πυροβόλησε δυο σκυλιά γιατί του έφαγαν τα κουνέλια του

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την Ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Η πρόγνωση του καιρού 

Το πρωί δυνατό να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Το πρωί επίσης, θα υπάρχει παγετός στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, στα ανατολικά, βόρειοι ως βορειοανατολικοί µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί,4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και τα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X