ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Καυγάς και απειλές Μαυρομιχάλη κατά Αστυνομικού Διευθυντή

Εκ νέου σύλληψη στο «Αλεξούϊ»

Στο κελί θα περάσει την νύχτα της Τετάρτης ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Διαβάστε, επίσης: Ο Υπουργός Άμυνας γυμνάστηκε με τα ΛΟΚ (pics)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «Αλεξούϊ» είχε κληθεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας στο γραφείο του, για να συζητήσουν, ωστόσο, για άγνωστους λόγους, τα αίματα μεταξύ τους άναψαν, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να ξεκινήσει να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία.

Διαβάστε, επίσης: Το «εργαλείο» ζαχαροπλαστικής, ναρκωτικό στην Αγία Νάπα

Γι' αυτό τον λόγο, ο Μαυρομιχάλης συνελήφθη εκ νέου, με την κατηγορία της απειλής και πρόκλησης ανησυχίας. Ως εκ τούτου, θα παραμείνει υπό κράτηση κατά την διάρκεια της νύχτας, θα κατηγορηθεί και αναμένεται ότι θα αφεθεί ελεύθερος την Πέμπτη.

Η πρώτη σύλληψη

Στην σύλληψη του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) προχώρησε αργά το βράδυ η Αστυνομία με την κατηγορία επίθεσης σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας ήρθαν σε ρήξη με τον Μαυρομιχάλη, λόγω σύλληψης άλλου προσώπου. Ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε και στη συνέχεια, μετά από έντονη λογομαχία φαίνεται να έσπρωξε αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X