ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αναποφάσιστος» καιρός! Πότε αναμένουμε βροχές

Η πρόβλεψη μέχρι την Κυριακή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, το µεσηµέρι και το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

Την Κυριακή, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X