ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Alpha Bank: Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων από αγορά εισιτηρίων της Cobalt

Τι πρέπει να κάνετε

Τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν πελάτες της για επιστροφή χρημάτων από αγορά εισιτηρίων από την Cobalt Air, δίνει στη δημοσιότητα η Alpha Bank Cyprus.


Πώς καλύπτεται το κενό που αφήνει η Cobalt;


Σε ανακοίνωση της η τράπεζα ενημερώνει ότι οι πελάτες της που επιθυμούν να αιτηθούν την επιστροφή των χρημάτων τους θα πρέπει να προχωρήσουν στην εκτύπωση, συμπλήρωση και υπογραφή του εντύπου “Επιστολή για Cobalt Air”, πατώντας εδώ.

Θα πρέπει επίσης, να προχωρήσουν με την σύναψη αντιγράφου του αεροπορικού εισιτηρίου (booking confirmation/ itinerary) και στην αποστολή όλων των εγγράφων στο email: alphacards@alphabank.com.cy ή παράδοση σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας.


Άνοιξαν 13 θέσεις εργασίας στην ΑΗΚ - Όλες οι λεπτομέρειες


«Εάν η αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιήθηκε μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας μαζί τους», αναφέρεται.

Διευκρινίζεται ακόμη ότι η τράπεζα «δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση μη επιστροφής ολόκληρου ή μέρους του ποσού».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Υποστηρίξεως Καρτών, στο τηλ. 22877477.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση