ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλος ένας δρόμος γίνεται εργοτάξιο στην Λευκωσία

Εργασίες μέχρι τις αρχές Ιουνίου

Σε τέσσερις φάσεις που θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος στη Λεωφόρο Αγλαντζιάς.

Οι εργασίες θα ξεκινούν στις 7 το πρωί και θα σταματούν στις 5 το απόγευμα και θα εκτελούνται από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με την οδό Αθηνάς συμπεριλαμβανομένων της Λεωφόρου Αμμοχώστου και των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Νίκου Κρανιδιώτη.

Για την 1η φάση από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 21 Μαΐου μέχρι τις 26 Μαΐου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η Λεωφόρος Πανεπιστημίου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αθαλάσσας και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Διαβάστε, επίσης: Το «έμφραγμα» στην Ομήρου (pics)

Στη 2η Φάση, από την φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο βόρειο τμήμα και μετά στο νότιο.

Στην 3η Φάση, από τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς συμπεριλαμβανομένης της Λεωφόρου Αμμοχώστου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο Βορρά και μετά στο Νότο.

Τέλος, στην 4η Φάση, από τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι την οδό Αθηνάς, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο Βορρά και μετά στο Νότο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X